Avainkaulakoruja

Tälle sivulle lisäilen kuvia avainkaulakoruista. Teen näille tällä hetkellä laaduntarkkailua töissä. Täytyy varmistaa, että kestävät hyvin painavaakin avainnippua ja henkilötunnistetta. :-)

25.4.16
Noin pari kuukautta samaa avainkaulakorua käyttäneenä, täytyy kehua, että ihan hyvin on kestänyt. Pieni riski on, että tekonahkanauha rispaantuu ja metalliosat murtuu. Täytyy kuitenkin muistaa, että nämäkin ovat koruja ja niitä tulee kohdella kuten muitakin koruja ja voivat kovassa päivittäisessä käytössä rikkoutua vaikka ovatkin hyvää tekoa. Esimerkiksi oven vetäminen auki korulla on luultavasti sille liikaa.

Alla tekeleitäni

Tässä muutama vaalean sävyinen avainkaulakoru. Ei ole häävi kuva,  mutta kai siitä jotain tolkkua saa. Myytävät avainkaulakorut sivulla on kuvat yksittäin.
Alla olevan tein itseäni ajatellen. Mattamustat lasihelmet ja valkoiset huurrelasihelmet sekä metallia. Niin ja kiva pöllöriipus. 😁Vintagea! Helmiäishelmiä,  hienoja lamppuhelmiä ja lasikapussiriipus.Turkoosit lamppuhelmet, turkooseja ja kirkkaita siemenhelmiä hopeasisuksella,  foliolasisydän ja koristeena hopeoidusta langasta taiteiltu 🌸 lasihelmillä.Kirkkaita siemenhelmiä hopeasisuksella, purppuran värisiä kissansilmä-lasihelmiä,  ovaalit helmiäishelmet ja purppuran värinen foliolasisydän sekä metallihelmiä.Valkoisia siemenhelmiä helmiäislasista,  kirkkaita siemenhelmiä hopeasisuksella,  kirkkaita särölasihelmiä,  pari läpikuultavaa vaaleanpunaista lasihelmeä ja ihania vaaleanpunaisia helmiäislasihelmiä.Valkoisia lamppuhelmiä,  kirkkaita lasihelmiä hopeasisuksella ja valkoisia mattahelmiä. Koristeeksi hopeoidusta langasta ja helmistä taiteltu kukka.Keltaiset/pihkan väriset kissansilmä-lasihelmet,  mustat lasihelmet,  keltaiset läpikuultavat helmet ja vähän metallihelmiä.Pöllö puussa,  mustaa ja purppuraaMustaa ja liilaaTyylikästä mustaa ja harmaataKeltaista ja mustaaMusta-harmaa vihreillä mausteilla.


Liilaa ja purppuraa

   


Maanläheisemmät värit


Turkoosia ja mustaaIhanat avainkaulakorut ruskean,  keltaisen ja kullan sävyissä.Tässä korussa vähän enemmän lasihelmiä.  Niskassa kolminkertainen ketju vähentämässä pistemäistä painoa. Tässä vähemmän helmiä. Irrotettavat ketjutupsu ja avaimenpidike. 


Purppura-violetti avainkaulakoru lasihelmillä ja luonnonkivihelmillä.  Irrotettavat papukaijaliitin avaimille,  buddha-riipus ja tupsu/tasseli.


Korussa ametisti- ja vuorikristalli sekä kuukivihelmiä
Musta pöllöavainkaulakoru lasihelmillä ja irrotettavalla riipuksella ja papukaijaliittimellä.Musta Avainkaulakoru. Korussa on käytety lasihelmiä ja metalliosia.

and Välimerellisen sininen avainkaulakoru. Tätä voi käyttää avainten kanssa ja tupsun kanssa tai jomman kumman kanssa tai pelkkänä helminauhana. Helmet ovat sinisiä akaatteja ja tupsu satiininauhaa. Helmet on kiinnitetty toisiinsa hopeoidusta kuparilangasta tehdyillä linkeillä. Tupsu näyttää todellisuudessa hieman turkoosimmalta kuin kuvassa. Tämän voisin vaikka myydä. :-)


Mustaa, metallia ja tupsuja.

Myyty

Myyty hieman muunneltuna


Tässä avainkaulakorussa isot kiekot ovat värjättyä simpukankuorta. Mustat ja metallinväriset helmet ovat laatikon pohjalta ja musta hihna keinonahkaa.


Tämä on tämän hetkinen lempparini. Siinä lilat kiekot ovat värjättyä simpukankuorta. Muuten se on melko samalla kaavalla tehty kuin ensimmäinenkin avainkaulakoru.


Turkoosissa avainkaulakorussa on myös litteitä värjättyjä simpukankuorihelmiä, valkoiset pienet helmet ovat lasia, isot ovat kiviä ja siniset/turkoosit pienet helmet jonkin sorttista massaa. Oli niin nätti salpalukko, että laitoin sen eteen.


Tässä aika samanlainen kuin ensimmäinen ja toinen, mutta simpukankuoret on nyt korvattu lasihelmillä.2 kommenttia:

  1. Tuo siis mustametalli kaulanauhakoru olisin kiinnostunut onko vapaana.Tarvitsisin työavaimille.Mikael voisi tuoda rahan töihin sulle ma.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat alhaalta laskettuna 12. kuva, niin se on vapaana. 😁

      Poista